1. Here's a thread that needs an answer: Mail accounts don't show up in navigation pane

Outlook 2007 pictures missing

Discussion in 'Using Outlook' started by Gilgamesh, Jan 5, 2010.

  1. Gilgamesh

    Gilgamesh

    Guest
    I've recently been having a problem with pictures in the e-mails I receive

    in Outlook 2007 no longer being shown. All I get is a little square

    indicating there should be a picture which changes to a little square with a

    red cross in about 5 to 10 seconds.

    I had ghost image of my OS drive that was about a month old so I restored

    that and then my pictures started appearing as normal. But a couple of

    weeks later the same thing started happening again.

    I did a repair of my Office install which had no effect on the problem. I

    also did a complete uninstall and reinstall of Office which also had no

    effect.

    I'm running XP with Service pack 3 and all patches plus I have all the

    office patches installed.

    I would appreciate it if anyone can tell me how to fix this issue properly.

    Thanks
     
  2. Roady [MVP]

    Roady [MVP]

    Guest
    Tried cleaning your Outlook Temp folder already?

    See http://www.howto-outlook.com/faq/securetemp.htm

    ---
    "Gilgamesh" <gilgamesh@dont.spam.me> wrote in message

    news:uuLUKZojKHA.2184@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
    > I've recently been having a problem with pictures in the e-mails I receive
    > in Outlook 2007 no longer being shown. All I get is a little square
    > indicating there should be a picture which changes to a little square with
    > a red cross in about 5 to 10 seconds.

    > I had ghost image of my OS drive that was about a month old so I restored
    > that and then my pictures started appearing as normal. But a couple of
    > weeks later the same thing started happening again.

    > I did a repair of my Office install which had no effect on the problem. I
    > also did a complete uninstall and reinstall of Office which also had no
    > effect.

    > I'm running XP with Service pack 3 and all patches plus I have all the
    > office patches installed.

    > I would appreciate it if anyone can tell me how to fix this issue
    > properly.

    > Thanks
     
Similar Threads
Forum Title Date
Using Outlook Missing "More Settings" in Outlook 2007 Professional Sunday at 9:09 PM
Using Outlook Moving autoarchive settings to new computer (Outlook 2007) Dec 11, 2014
Using Outlook Outlook 2013 Conversation View vs. 2007 Dec 11, 2014
Using Outlook Outlook 2007 Formatting Dec 4, 2014
Using Outlook calendar in outlook 2007 Nov 27, 2014

Share This Page