1. Here's a thread that needs an answer: CHANGING ACCOUNT NAME

Outlook web access will not send, forward etc

Discussion in 'Using Outlook' started by caden2010, Jun 11, 2010.

  1. caden2010

    caden2010

    Guest


    I am using Windows 7 64 bit. I work remotely and have to use Outlook Web Access daily. OWA opens correctly and appears to be OK until I attempt to send, forward email etc. At this point OWA basically stops responding and will close. On "new" email I have only a small red X in the top left corner of the interface window. The situation is similar in 32 bit.

    Please help. This has always worked on XP perfectly.

    I have been looking at various forums to no avail.

    thanks

     
  2. Richard G. Harper

    Richard G. Harper

    Guest


    This is a known issue with OWA and will require your system administrator to

    install updates to OWA. A quick Bing search revealed this:

    http://blogs.msdn.com/b/ie/archive/...k-web-acess-owa-on-ie7-and-windows-vista.aspx

    "caden2010" wrote in message

    news:660cae7e-0a66-40f2-801f-cecd7c3986af@communitybridge.codeplex.com...

    I am using Windows 7 64 bit. I work remotely and have to use Outlook Web

    Access daily. OWA opens correctly and appears to be OK until I attempt to

    send, forward email etc. At this point OWA basically stops responding and

    will close. On "new" email I have only a small red X in the top left corner

    of the interface window. The situation is similar in 32 bit.

    Please help. This has always worked on XP perfectly.

    I have been looking at various forums to no avail.

    thanks

     
  3. caden2010

    caden2010

    Guest


    Hello Richard,

    thank you for the reply but get an error message upon running the exe file. "Not enough storage available to process this command". I am logged in as administrator and am running Windows 7 Pro with 8GB ram.

    Any thoughts?

    Thanks

     

Share This Page